helpen in de speeltuin

Stageplaats id: 571

help mee om de speeltuin een fijne speelomgeving te laten zijn.
lekker klussen in de buitenlucht zodat de speeltuin er elke dag speelklaar bij ligt, dus schoon, veilig en goed onderhouden.

 • Doelgroep(en): Kinderen / jongeren
 • Activiteit(en): Techniek, klusjes
 • Sector(en): Sport en Recreatie
 • Eisen / voorwaarden:
 • Gelden er leeftijdseisen: NEE
 • Opleiding(en): Alle
 • Locatie: Beverwijk
 • Tijdstip: Na school
  In weekend
  Tijdens de vakantie
 • Tijdsduur: Voor een langere periode
 • Werktijden: 14.15 tot 17.00 u, , woensdag en zaterdag 13.00 tot 17.00 u.
 • Stage opties / plekken: 25 Apr 2020 - 3 Jul 2020
  Aantal leerlingen: 1
  Uren: in overleg

= Roze is beschikbaar
Werkdagen / tijden: Ochtend Middag Avond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Organisatie: Speeltuin Kindervreugd

Speeltuin Kindervreugd waar spelen nog echt mogelijk is,
Waar de kinderen geen last hebben van razende auto's waar u als ouder een heerlijke middag met uw kind kunt beleven.
Een speeltuin waar van alles te vinden is zoals: schommels, een boot, een zandbak
(scheppen, harken, emmers zijn aanwezig), twee torens met het kruipnet er tussen en een grote suisbuis, de wip, een mosterdpot, een klimrek, een heuvel, het Tollewiel (een wip/schommel toestel), een combinatie speeltoestel voor de kleintjes (hier zijn twee glijbanen, een helling, een kruipbuis, twee uitkijkposten,een winkeltje, een brandweerstang en een zandbuis).
Er is ook een apart gedeelte voor de peuters, zo zijn ze goed in de gaten te houden.
Iedereen mag spelen in speeltuin Kindervreugd van heel klein tot dat de kinderen zich zelf te groot vinden (ze kunnen dan altijd nog gebruik maken van het voetbalveld naast de speeltuin). Kinderen tot zes (6) jaar dienen onder begeleiding van een ouder te zijn. Die hoeft zich dan niet te vervelen want u kunt plaats nemen op ons terras of op één van de vele bankjes die in de speeltuin staan. Op het terras kunt u een consumptie kopen tegen een geringe prijs.
Er is altijd een toezichthoud(st)er aanwezig die het spelen in de speeltuin kritisch in de gaten houdt en zo nodig ook de kinderen wijst op het onveilige spelen waar ze mee bezig zijn, want spelen is leuk maar het moet wel veilig gebeuren. De speeltuin wordt bijgehouden door een klein groepje enthousiaste vrijwilligers die de veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel hebben staan. Omdat het onderhoud van de speeltuin een hoop kost is spelen in de speeltuin niet voor niets maar is bijna voor niets.

Dus kom eens kijken in speeltuin KINDERVREUGD gelegen aan de Huiderlaan te Beverwijk ( de ingang is achter de flat aan de Wilgenhoflaan ).

We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ/ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Welschap Welzijn.